linnfernblad.blogg.se

<3 <3 <3

kommer nog inte ha tid :P

Publicerad 2012-08-22 18:54:06 i Allmänt,

hej. skolstarten idag var okej. följde med Linn hem efter skolan o snacka m pelle om två foderhästar vi hittat så sa han att dom såg bra ut osv så vi ringde till ägaren men dom hade blivit sålda igår!! såå fina var/är dom :) aja vi får leta vidare!
imorn är dett skola, efter den ska jag fika m pappa.skola på fredag oxå sedan bor jag på tjörn över helgen.
ska lämna tillbaks datorn till pappa imorgon :( har tänkt lite på hur det blir med bloggningen och tror det kommer bli svårt. dels med tiden osså blir det så tråkigt m bara mobilbloggning.
ni är ändå inte så många som läser bloggen.
 
jag raderar INTE bloggen men jag tar en paus (igen) känner efter om det är d rätta att sluta elleer om jag ändrar mig o kommer tillbaka.
tråkigt utan header osv också..
nu blir det även mkt i skolan och brukar ha fullt upp på fritiden också .
men vi testar en vecka elr nåt och ser!
hörs om en vecka och ser hur vi gör efter det :)
pusshej!

varit på torp typ hela dagen!

Publicerad 2012-08-21 20:38:10 i Allmänt,

hej allihopa! imorse passade jag Auris en kort stund och sedan vid 12 åkte jag och Linn in till Torp. vi hade inte något speciellt vi behövde köpa egentligen men ville ändå dit o gå och kolla liksom. sedan tyckte jag att det var dags för lite nya kläder inför skolstarten osv så torp fick det bli!
vi var där strax innan 1 och hade kollat alla affärer redan när klockan var typ 2 haha men vi skulle ta bussen hem vid 5 så vi gick ett par timmar till :)
det var iallafall roligt och trevligt osv!
dethär köpte jag:
  1. en almenacka för 2012-2013 (liten att ha i väskan)
  2. en enkel o billig penna som ska ligga i min väska, vet aldrig när man behöver en :P
  3. ett par svarta skinny-jeans från Gina.
  4. ett par mörkblåa skinny-jeans från Gina.
  5. en ljus jeansskjorta från H&M.
är nöjd med mina köp och behövde verkligen nya jeans elelr ja byxor över huvudtaget så dom kommer verkligen komma till användning! riktigt fina är dom också :)
 
japp det var lite om min dag!
imorgon ska jag ner till skolan kl.10 och ha upprop osv. slutar väl vid 12 eller något.  efter skolan ska jag hem till Linn en snabbis o göra en saak xD efter det vet jag inte riktigt vad jag gör, långpromenad med hundarna eller något!
hörs!

godmorgon!

Publicerad 2012-08-21 10:08:21 i Allmänt,

hej vaknade 8 imorse men gick upp vid halv 9 o åt frukost. jag är själv hemma just nu, passar hundarna osv.. Linn kommer vid 11 och vid 12 åker vi nog till Torp om allt funkar med bussar osv.
snackade med Jesper, en kille från Vänersborg, igår på Facebook och han äger 15 gitarrer o har en egen musikstudio! man kan säga att vi lärde känna varandra igår haha för vi har aldrig snackat innan, men han är iallafall väldigt shysst och han skickade en låttext till mig som han har skrivit som jag ska fixa en melodi till och sånt. vi har små planer helt enkelt haha xD
 
waah imorgon börjar skolan igen.. ! hade inte dött av ett par veckor ledigt till faktiskt ;)
börjar 10 imorgon så hinner nog uppdatera innan jag går och framförallt så blir det ju såklart mer update idag! eller ja ikväll :)
hörs!

hej

Publicerad 2012-08-20 23:43:06 i Allmänt,

hej sitter och chattar med Jesper på facebook och ska nog snart sova tror jag. imorgon blir det nog torp med Linn. ska åka rätt tidigt så man får lite tid hemma på sista sommarlovsdagen också!
men ja vi hörs imorgon! pusshej<3

gissar du rätt så får du en länk ;)

Publicerad 2012-08-20 14:51:00 i Allmänt,

hej blev lite ändringar i veckoschemat nu så det som är under är det som gäller. tänkte ha en liten tävling. den som ser skillnaden o skriver vad det är vinner en länk till sin blogg. om man INTE HAR NÅGON BLOGG så får man önska en länk till sin kompis blogg eller någon man tycker är bra som är värd en länk helt enkelt ;)
är det flera som kommenterar så är det den som gör det först som vinner!
skriver även en liten text om vad jag tycker om bloggaren och bloggen, gissa nu!ska försöka hitta nåt
 
Måndag (idag): gå långpromenad med hundarna + fixa någon mat, är med Linn en stund och sedan Orust RK , ikväll ev. vara barnvakt.
tisdag: sista dagen på sommarlovet, hoppas på fiint väder!  ska ta bussen till Torp med Linn + göra en korg med picknick mat att ta med mig till skolstarten, rensa min garderob.
Onsdag: skolstart! går troligtvis dit med min bror Joel då båda mina föräldrar jobbar, vi ska ha upprop + fika och antagligen få reda på våra tider och få våra scheman. när jag kommit hem ringer jag Tim o Erika o säger när jag slutar på fredag.
torsdag: första riktiga skoldagen, kommer nog ha alla lektioner som dom ska vara och alla kommer nog få berätta om sina sommarlov på eng. eller svenska. på eftermiddagen ska jag nog fika med pappa.
fredag: skoldag, efter skolan kommer Erika och hämtar mig och jag åker med dom hem o bor där över helgen.
lördag: bor hos Tim o Erika, buser mkt med Thila xD och rider Gibson antar jag. ska även hänga lite på Cortello.
söndag:sista helgdagen,  rider nog på förmiddagen sedan åker jag hem.
 
en sak är borttagen, vilken? (ps.flyttad till en annan dag;) )
en sak är ditsatt istället för den borttagna, vilken?
en sak är ändrad men har samma 'ämne', vilken?
en sak är tillskriven just för den dagen men man kan också säga 'flyttad från en annan dag', vilken?
 
 
lite klurigt är det ändå, men allt står ju. det är bara att läsa båda och se skillnaderna ;)
lycka till och hoppas DU får en länkning!
hörs!
 
 

min veckoplanering, so far!

Publicerad 2012-08-20 10:22:37 i Allmänt,

Måndag (idag): gå lågngpromenad med hundarna + fixa nån mat, sedan kanske fika med pappa och sedan Orust RK, ikväll= ev. vara barnvakt.
Tisdag: sista dagen på sommarlovet, hoppas på fiint väder! ska försöka hitta nåt sätt att ta mig till torp på och o hitta någon som vill med, göra en korg med picknick-mat att ta med mig till skolstarten, rensa min garderob.
Onsdag: skolstart! går troligtvis dit med min bror Joel då båda mina föräldrar jobbar, vi ska ha upprop och fika + antagligen få reda på våra tider och få våra scheman. när jag kommit hem ringer jag Erika o Tim o säger när jag slutar på Fredag..
Torsdag: första riktigta skoldagen, kommer nog ha alla lektioner som dom ska vara och alla kommer nog även få berätta om sina sommarlov på eng. eller svenska. på eftermiddagen har jag inget planerat.
Fredag: skoldag, Erika kommer och hämtar mig och jag åker med dom hem över helgen.
Lördag: bor hos Tim o Erika, busar mkt med Thila xD och rider på Gibson antar jag. ska även hänga lite på Cortello.
Söndag: sista helgdagen, rider nog på förmiddagen och sedan åker jag hem.
 
nu börjar rutinerna, upp tidigt, gå o lägga sig tidigt, vara med kompisar på helger o efter skolan, sköta om djuren vid rätt tider så dom även får in rutinerna igen. jobba med läxorna osvosvosv.......
vi hörs!

godmorgon sunshines!

Publicerad 2012-08-20 10:08:20 i Allmänt,

hej på er, nu har jag vaknat! vaknade av mig själv vid 8 men somnade om o vaknade sedan  av mobilalarmet vid 9. men nu är jag iallafall uppe!
sitter i soffan och dricker varm oboy :)
idag ska jag ju rida på Orust RK men vet inte om jag kanske ska fika med pappa innan, har inte bestämt det ännu tror jag.. men jag tänkte fixa ett inlägg sedan om min vecka,  vad som händer dessa dagarna osv. nu när skolan börjar och allt.
japp men vi hörs snart!

kollat klart filmen

Publicerad 2012-08-19 22:13:52 i Allmänt,

hej jag gör så himla roliga rubriker, får nog ta och öva lite mer på det men aja har iaf kollat klart filmen nu och den var bra!
ska snart gå och lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon. ska rida på ORK vid 5, åker med en kompis mamma dit . på kvällen tror jag att jag ska vara barnvakt men vet faktiskt inte ännu.
men jag ställer klockan på typ 8 och så updaterar jag er om vad som händer under dagen då för nu = s.ä.n.g.e.n.<.3
pusshejgodnattvihörs osv! ;)

en till film!

Publicerad 2012-08-19 19:55:26 i Allmänt,

heej! ska kolla på ''once upon a song'' nu . ska försöka somna rätt tidigt inatt o gå upp tidigt imorgon o göra mycket. ska även rida på ORK imorgon så kommer väl ett inlägg om ridpasset imorgonkväll :)
vi hörs efter filmen!

jag saknar dig

Publicerad 2012-08-19 17:06:16 i Allmänt,

hej har precis kollat klart på filmen jag saknar dig. den var väl sådär, fick mig att tänka efter lite.. kan ju inte påstå att jag är på topphumör just nu men det tänket behövdes, saknar många männiksor och djur varje dag och önskar att vissa saker som hänt inte skulle ha gjort det. men det är ändå det liv jag lever och jag måste inse att det finns inget att göra åt det förflutna mer än att komma ihåg och ändå gå vidare. 
saknar att leva med en hel familj, saknar vänner som jag tappat kontakt med, saknar många av mina djur som gått bort.. saknad gör ont men jag kommer mkt hellre ihåg och sörger än glömmer bort någon/något .
 
nu ska jag försöka bli på bra humör igen och gå och käka en banan! hörs <3
 

one thing I have to do

Publicerad 2012-08-19 14:29:53 i Allmänt,

kom på att jag har fått i läxa av min lärare att skriva o berätta om min Londonresa på Engelska i skolan ...så jag får väl ta o skriva ner lite av den nu då så jag inte glömmer av det, hörs sen!

varit med Felicia

Publicerad 2012-08-19 12:20:49 i Allmänt,

hej alla!
igår vid 8 kom felicia till mig osså kollade vi på film ( Lol och Amarican pie ) och så. hon sov över o gick hem för ett litet tagsedan.
 
just nu sitter jag iallfall i soffan och kollar på TV + har datorn i knäet o kollar bloggar m.m har inga speciella planer idag, skulle kanske åkt till torp men blev inte så. får ringa Linn snart o fråga om vi ska gå till stallet. vi har sagt att vi ska gå dit MKT denna sommarn men vi har inte varit där en enda gång på sommarlovet! när jag har kunnat har linn inte kunnat o tvärt om osv..:P men vi ska nog gå dit några dar i veckan nu framöver o se om det funkar med tid osv :)
 
skolan börjar om 2 dagar!! detta somamrlovet har gått för fort, inte gjort så många riktigt roliga saker utan mest varit hemma eller med kompisar osv. vädret har varit sämst dessutom så ja ingen jätte bra sommar helt enkelt :/
 
nej nu ska jag ta o fixa lite i mitt rum o sedan ringa linn, vi hörs!

nu när jag har tid...

Publicerad 2012-08-18 16:09:10 i Allmänt,

.tänkte jag försöka fixa till en header till bloggen. har ju inget photoshop program elr liknande o funkar inte att ladda ner men jag ska göra allt för att få ihop en header som jag iallafall kan ha som en tillfällig liksom. får se hur det blir!

kommer ni ihåg ?

Publicerad 2012-08-18 15:25:01 i Allmänt,

hej, kommer ni ihåg att jag sa i videobloggen att jag skulle berätta detaljerat om alla dagar från min Londonresa i ett annat videoinlägg?
jag tänkte ta det i ett vanligt inlägg istället med massa bilder och mycket text, är det okej?
 

kommer ni ihåg ?

Publicerad 2012-08-18 15:24:49 i Allmänt,

hej, kommer ni ihåg att jag sa i videobloggen att jag skulle berätta detaljerat om alla dagar från min Londonresa i ett annat videoinlägg?
jag tänkte ta det i ett vanligt inlägg istället med massa bilder och mycket text, är det okej?
 

kollar TV

Publicerad 2012-08-18 12:18:11 i Allmänt,

 
hej sitter o kollar på nåt norskt random program med massa grisar som äter mat... aja intressant va?? ;)
nej men just nu gör jag inte mycket, Tim o Erika + lilla Alice var här igår och hjälpte till med lite saker ute i vår lägenhet och åt även mat med oss o åkte hem rätt sent på kvällen, trevligt var det iaf! jag ska nog till dom nästa helg och rida osv, kul!
vaknade vid 10 idag o sedan dess har jag bara ätit frukost, kollat allt på datorn o lite sånt. om solen kommer fram snart så går jag nog ut en långpromenix med vovven o sedan kasnke jag ringer linn elr nåt o ser om hon vill med till stallet. får seeee...
asså skolan börjar på onsdag!! kan knappt fatta det själv, sommarn är snart slut :((( ska njuta rejält av domhär sista dagarna på lovet nu och sedan komma in i dagsrutinerna igen o skolarbetet. :P ska ändå bli rätt skönt att få ordning på dagarna igen nu, vända tillbaks på dygnet o gå upp tidigt varje dag o få långa dagar o få mycket saker gjorda! hänga med kompisar hem efter skolan o längta till fredag o helg varje skoldag :) ;P som vanligt alltså..
jag tycker iallafall det ska bli rätt skönt ,men det är klart att man kommer sakna sommarlovet o redan på onsdag ( första skoldagen) längta till nästa lov.
 
 
 

hej

Publicerad 2012-08-17 12:36:31 i Allmänt,

hejhej! vaknade vid 10 men har duschat och sånt så har inte hunnit blogga!
men iallafall så är Tim och Alice här nu och Erika kommer sedan vid 5-tiden och äter mat med oss. hade små planer på att gå till Stallet men tror inte det blir så. ska strax gå ut med hundarna och sedan hitta på något att göra! ska baka eller iallafall fixa någon efterrätt sedan också, kul kul!
 
 

hemma!!

Publicerad 2012-08-17 00:31:29 i Allmänt,

hej på er kära läsare!
haft en rolig liten semester till havs med Lotta o hennes familj xD vi åkte igår vid 11 och kom hem vid 9-10 på kvällen idag. det har varit grymt härligt väder och vi har tagit en massa kort! men är tyvärr för trött för att ladda upp dom nu..måååste sova! kanske gör det imorgon om jag får någon tid över ananrs kommer dom upp så småningom ;)
 
imorgon kommer Tim hit och ska greja lite i lägenheten och sedan kommer Erika på eftermiddagen också och så ska vi laga mat o äta med dom, trevligt trevligt!
jag kanske går till stallet en sväng med Linn imorgon på förmiddagen eller nåt om det blir tillfälle för det, vi får väl se! men jag uppdaterar er om vad som händer imorgon när jag vaknat o kommit upp!
 
pusshej!

vi hatar Youtube!!

Publicerad 2012-08-14 14:30:51 i Allmänt,

hej allihopa vi har väntat i typ 2 timmar ( ingen överdrift!) på att filmen ska laddas upp på YT nu och det har laddats halvvägs...seeeegt!
men iallafall så ska Lotta m. familj ut med deras segelbåt imorgon o sova i den under natten till torsdag och jag (linn) ska följa med! happyface ;)
nu är vi ju hos Mig så vi tar bussen till lotta ikväll och sover där inatt osså åker vi ut med båten imorgon på morgonen! kommer bli as kul :)
vi tar med oss lottas kamera och tar en maaassa bilder så var berädda på bildbomb när vi kommer hem igen ;)
 
pusshej!

V-bloggen är på väg ;)

Publicerad 2012-08-14 11:48:33 i Allmänt,

hej på er! Lotta och jag har precis fixat klart v-bloggen med svaren ifrån frågestunden nu så vi ska bara lyckas med att ladda upp den så kommer den upp här så snart som möjligt! så håll utkik ;)
 

bildbomb !

Publicerad 2012-08-14 00:11:10 i Allmänt,

hejhej här kommer en bildbomb från dagens ridpass på Marco, enjoy! hej
 
 
 
japp det var dom bilderna ;) han var rätt seg idag så jag fick driva as mkt heela tiden men stundtals så gick han super fint! 
:----TACK för bilderna Lotta!! ;) -----:
 
ha det bra och godnatt !
 
 
 

hej linn o lotta här!

Publicerad 2012-08-13 22:59:57 i Allmänt,

tjatjabloggeeen!
 
nu hoppade lowis upp i sängen där jag o lotta sitter. vi väntar på att alla typ 1000 bilder ska laddas in i datorn!!  förut var Linn o red på ORK o då var lotta med o tog kort :)))) fin fina bilder ! ni får se dom sen i en bildbomb!
efter ork så passade vi Kalle o efter han gick hem har vi inte gjort nåt särskilt.
Lotta ska sova över här ( @ linn's place) inatt, och imorgon ska vi hitta på nåt kul! ;D inte bestäm vad vad ännu men nåt roligt iallafall ..
 
vi hörs när bilderna laddats upp ;)

frågestunden avslutas imorgon, måndag.

Publicerad 2012-08-12 21:27:47 i Allmänt,

hej ville bara tala om att frågestunden som pågår avslutas imorgon! ingen speciell tid men ska försöka fixa en videoblogg att svara på frågorna i . det brukar inte gå så bra med VBloggar men kaanske det funkar imon ;)
men då vill jag ha lite mer frågor, annars blir det svar i ett vanligt inlägg.
pusshej-!<3

vann OS-final i handboll för herrar i London år 2012 gjorde...........

Publicerad 2012-08-12 20:21:56 i Allmänt,

..... Frankrike :(
aja sverige spelade riktigt bra och silver är inte dumt det heller!
 
idag har jag varit rätt flitig xd gick hem från felicia o dom vid halv 11 o var hemma strax innan 11. då klippte jag gräsmattan och sedan var jag ute o tvättade min ryktlåda + allt innehåll. sedan åt mamma o jag middag osså gick mamma o jobbade. då kollade jag på handbollsfinalen you know o sedan plockade jag ur och i diskmaskinen!
fått rätt mkt gjort idag och nu sitter jag i soffan och kollar på How I met your mother.
jag är rätt trött nu så det blir nog till att sova rätt tidigt idag tror jag. kanske kollar någon film på datorn och sedan dejt med kudden!
nej men nu ska jag göra ett ryck o gå ut och springa, ha det bra!

OS-final i handboll 2012 !!

Publicerad 2012-08-12 15:56:44 i Allmänt,

hej gör mig redo inför finalen mellan Sverige o Frankrike i Handboll. den startar om bara ett par minuter :) hoppas verkligen sverige tar hem dethär nu!
frankrike är dock väldigt omtyckta och har mycket publik med sig meeeen sverige kommer fixa det ;D
 
mer update efter matchen!

hemma

Publicerad 2012-08-12 12:22:42 i Allmänt,

hej, sov över hos Felicia, Cassandra o olivia inatt.
ska ut och klippa gräset nu sedan ska jag sortera lite kläder osv. hörs mer under dagen!

kvällen

Publicerad 2012-08-11 21:02:35 i Allmänt,

hej, chattar med några vänner på fb och kollar bloggar.. ska troligtvis till Felicia, Cassandra o olivia sedan o kolla film.
inte helt bestämt ännu men tror det!
 
fortsätt fråga frågor ! ;)
kram, Linn<3

Frågestund!

Publicerad 2012-08-11 19:39:33 i Allmänt,

hej kör till med bloggens första frågestund! ni får fråga precis VAD NI VILL, och jag svarar på allt ! ;)
 
 
kom igen nu och överraska mig med måånga frågor! kan vara hur dumma o roliga somhelst eller helt seriösa, ni väljer!
kom igeeen!!!!

lite nytta gjord !

Publicerad 2012-08-11 19:25:13 i Allmänt,

hej på er!
sjukt fint väder idag, happyface! :)
''imorse'' sprang jag en liten sväng ( ska springa lite till snart för den var så kort) sedan åt jag frukost, checka bloggar o kolla FB osv samtidigt som OS stod på på TV:n. allt på samma gång :P
 
sedan solade jag i typ 1 halvtimma elr nåt, det var gött men tror inte jag fick nån färg :/  aja sen kom Calle och då skulle joel o han laga joels bil. sedan åt vi och blablabla..
sedan har jag även borstat, kammat, klippt och rakat Lowis. grejade mest med hans öron då pälsen på dom hade blivit aldeles för lång och då kan han lätt få öroninflammation och det vill jag iiinte! så jag tog fram rakapparaten och rakade hans öron för FÖRSTA gången i mitt liv. det blev faktiskt ett väldigt bra resultat så jag är nöjd för att ha gjort det för första gången :)
 
nu är Joel o Calle ute o försöker fixa/laga Joel moped. hoppas veerkligen att dom får igång den o att den blir bra för jag ska ju antagligen börja använda den snart !:)
ville egentligen ha en kross men om dom får igång Joels så är det onödigt att köpa en ny, dom kostar ju lite mer än skotrarna :P men dom är ju så jäkla coola xD
kommer ihåg när jag åkte med Tim på hans Kross när jag var typ 9-10 år. älskade det!
jag är ett litet freak av att åka fort också,hihi. och Tim är detsamma så vi har haft en del roliga turer med både bil o kross ;)
saknar hans gamla volvo , den var GRYM! hade jag haft pengar att köpa den när han skulle sälja den så hade jag gjort det, eller ja sagt till mamma att köpa den o gett henne pengar och så att hon skulle ställa av den tills jag ffår köra! saknar den typ som en kompis, haha det är nästan läskigt..den var så rolig att åka i o stereon var inte att prata om, dunkade i hela baksätet xd:P!!
 
oj, vad mkt jag skrev nu! haha aja men somsagt, hoppas att dom fixar moppen.
ha det bra!
 

godmorgon :P

Publicerad 2012-08-11 13:45:19 i Allmänt,

jag och Joel satt uppe till 3 eller nåt igår och kollade på Matrix 2 . så vaknade 1 idag :P
på söndag ska jag gå o lägga mig senast kl.12 och sedan försöka hålla den tiden ända fram till skolstarten så jag får in  någorlunda rutiner iallafall .
 
nu ska jag kolla lite saker på datorn sedan gå ut med Lowis och sen har jag inget mer lanerat. ska höra med Linn om hon vill med till stallet kanskee :) aja vi får se, men jag uppdaterar under dagen!
 

Y.O.L.O

Publicerad 2012-08-10 20:27:01 i Allmänt,

hej, gör inte mkt. kollar Tv med Joel . ska ut på en springtur nu . asså har verkligen brist på ide'er att skriva! kommer inte på NÅGONTING att skriva om.
kom hemskt gärna med förslag och önskemål! blir jätte glad för det :)
 
ps. You Only Live Once .. ds.

rubrik .

Publicerad 2012-08-10 20:09:14 i skolan,

hej tänkte skriva lite om, jag vet inte ..
låter fingrarna gå för sig själva.
skolan börjar snart, jag börjar 8:an. måste jobba bra i skolan och verkligen göra allt jag kan, SKA få bra betyg inget snack om saken.
ingen ide' att slappa o hamna efter.. domhär 'sista' åren är dom viktigaste, dom som kan avgöra ens framtid eller iaf göra den annorlunda på många sätt.
 
kommer lägga skolan först, sedan ta fritiden efter det. vet inte hur det blir med min ridning. ska fortsätta men ahr inte bestämt 'hur'. alltså om jag ska rida på ridklubb eller bara i privatstall.
vill börja spela handboll, vill verkligen det asså. det är dock lite sent då dom som spelar i min årskurs nu är mkt duktigare och då blir det sjukt svårt att komma in i laget o lägga ribban lika högt. dom flesta börjar som små, liksom i dom första åren i skolan . om jag då börjar spela nu, i 8:an, så blir det lite annorlunda. ska tänka på saken och se om det är värt ett försök. och kolla om jag har tid till det också..
 
jag ska sätta mål för 2013, ska kämpa och nå upp till dom.
nu har jag inget mer att säga :p
det blev ett rätt konstigt inlägg, handlade typ om skolan ju (?) aja inlägg som inlägg ;)
 
ha det bra!
 
 

vill ha, tror jag ..

Publicerad 2012-08-10 17:57:46 i Allmänt,

kan inte bestämma mig om dom här två skorna är snygga eller inte :P eller asså jag tycker dom är riktigt fina men vet inte om dom passar mig riktigt. aja får se om jag vågar köpa några liknande till hösten kanske ;)
 
449 :-
 
799:-
 
dom understa är lite mer ''sportiga'' typ, kanske passar in bättre till vardagsoutfits osv. känns som att dom översta är lite finare, men gillar dom liiiite mer tror jag. haha nej men båda är fina!
vad tycker ni? var båda fula, båda fina, en fin o en ful?? wanna know ;)

vakna 3

Publicerad 2012-08-10 16:31:13 i Allmänt,

hej gick ju och lade mig vid 4-5 tiden igår så jag vaknade inte förens vid 3 idag :p nu är klockan snart 5 och jag har bara hunnit äta frukost och duscha! lite konstig dag blev det men aja-
 
jag ska ut och springa lite senare, men nu ska jag fixa lite i mitt rum, slänga/lägga bort kläder jag inte vill ha o inte använder + kolla vad jag behöver köpa för nya.
mkt bloggning idag I guess ;)
 
Kram, Linn<3
 

you name it

Publicerad 2012-08-10 04:11:57 i Allmänt,

har skrivit och publicerat 2 inlägg som nu är borttagna. skrev dom utan att tänka efter. har kollat breaking dawn nu, den var rätt äcklig. hon var svin smal och ja det var ingen bra handling i den, även om det är en fortsättning liksom.
dom andra filmerna är mycket bättre enligt mig iallafall.
nu ska jag sova, klockan är 4 på natten och jag kan knappt hålla ögonen öppna.
har inga planer för idag, uppdaterar om det sedan när jag vaknat. godnatt !
kram, Linn ..

bloggar jag läser!

Publicerad 2012-08-09 15:04:07 i Allmänt,

hej!
tänkte skriva vilka bloggar jag läser som jag tycker är bra och läsvärda.
 
1.nellieberntsson.se : läser den p.g.a att jag känner Stella (hennes ponny) och tkr det är kul att se hur det går för dom tillsammans osv, sedan även för att jag tkr det är kul att läsa det hon skriver :P
 
2.sealic.blogg.se: Emelie som driver bloggen är en nära vän till mig så det är väl lite därför jag läser den, sedan är det bra texter o fina bilder :)
 
3. kenzas.se: Kenza är en fin person och hon bloggar med bra uppdatering och mkt bilder! det är kul att läsa det hon skriver och kolla in hennes olika outfits och få insperation!
 
4.nattstad.se/lisamellert:vet inte varför jag läser den egentligen haha det har bara blivit så, men hon gör mkt videobloggar som är roliga att kolla :P och lägger ofta upp dagens-outfit inlägg!
 
5.nattstad.se/fridahansson: läser hennes blogg för att hon är en glad och rolig människa. positiv till typ allt och det blir jag glad av så det finns ingen anledning till att inte läsa hennes blogg!
- hon får mig att skratta -
 
jag tror att det var typ alla (?) om du har någon blogg som du vill att jag ska kolla så kommentera den i en kommentar så KOLLAR JAG! promise ;)
 
kram, Linn<3

nu!

Publicerad 2012-08-09 13:02:07 i Allmänt,

nu går jag och duschar min lilla söta vovve Lowis, vi hörs sedan!
 

godmorgon eller nåt

Publicerad 2012-08-09 12:33:24 i Allmänt,

hej!
vaknade typ 12 idag :P idag SKA jag gå och lägga mig tidigt så jag kommer upp typ 8 imon eller nåt och liksom har heeela dagen framför mig! nu har jag ju typ sovit bort halva dagen :(
det är iallafall sjukt fint väder idag :)  ringde Linn förut för att fråga om hon ville med till stallet men hon var hos sina morföräldrar så nixpix. ska duscha Lowis nu och sedan stå ute i det fina vädret och klippa + kamma honom ordentligt! måste ut och springa en runda sedan också och duscha efter det. ska fråga mamma om hon kan färga mitt hår sedan också !
 
-- ingen som har lust att göra en header? --
 
 
vi hörs snart igen ;)
Kram, Linn<3

vill ha ! (tidsinställt)

Publicerad 2012-08-09 08:30:00 i Allmänt,

hallå ;)
 
nu ligger jag förmodligen och sover.. men tänkte visa ett par mjukisbyxor som jag verkligen ger en hiss till och har mina planer på att införskaffa mig :)
 
här är dom;
 
har ett par svarta men letat efter gråa ett tag nu och fastnade för domhär.
vad tycker ni, hiss eller diss?

tack och godnatt!

Publicerad 2012-08-08 23:06:43 i Allmänt,

hej för sista ¨gången onsdag den 8 Augusti 2012! ;)
 
vill först säga tack för besöksrekord! alltid lika kul att se att det går uppåt :)
sedan säger jag godnatt haha jag måste sova nu, eller kanske inte nu men snart iaf. har sätt på två filmer och bestämt mig för att kolla dom andra imon.
 
Joel kollar en film på TV så tänkte se slutet på den och sedan sova .imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, ska försöka komma upp hyffsat tidigt iallafall och ¨så måste Jag bada Lowis för han luktar blöt hund :/ får se hur vädret blir men blir det fint så kanske jag går och rider eller nåt sånt !
det blev inget långt inlägg som jag sa att det kanske
 
 
 
aja godnatt och sov så gott ;)
 
 
 
 
 

en färdig, 4 kvar!

Publicerad 2012-08-08 20:39:49 i Allmänt,

hej igen!
har kollat på första filmen nu, har sätt den förut ju så efter ett tag in på filmen kom jag på vad som skulle hända osv men kollade på hela ändå !
nu ska jag kolla på den andra hehe :P
 
tack föresten för bra statestik! inte skyhög precis men ändå bra för att vara denna bloggen utan massa bildinlägg, intressanta storys och den har ju inte ens nån header..:/  är glad o tacksam till er som faktiskt läser det jag skriver :) så tack till er <3
 
kommer fler inlägg efter denna filmen! så somna inte ;)
kram, Linn<3
 

detta kan ta ett tag..:P

Publicerad 2012-08-08 18:21:31 i Allmänt,

ska kolla på alla twilight-filmer nu. har bara sätt 2 av dom, men det var ett långt tagsen så kommer inte ihåg någonting typ :P
 
det kan ju ta ett tag för varje film är ju typ 2 timmar nästan och d e ju typ 5 st :/
 
tänkte det var dags att kolla på dom då vissa tycker o säger att den är skitbra o andra tkr den är as dålig. så tänkte få mig en egen uppfattning om den nu o sedan skriva här till er om vad jga tyckte m.m asså det är ju inte så att jag inte alls vet vad den handlar om osv för jag ahr ju sätt den för nåt årsedan, dock bara två av dom somsagt!
men ja nu ska jag starta den första, vi hörs efter den! kram ;)

Tacos

Publicerad 2012-08-08 16:38:51 i Allmänt,

hej!
har precis gjort klart allt för middagen och nu väntar vi bara påa tt mamma ska komam hem så vi kan äta. det blir tacos, gott!!
 
kommer lite välplanerade låånga inlägg förmodligen ikväll. inte helt säkert men tror att det blir ikväll iaf! det har varit lite dålig update o dåliga inlägg utan bilder osv mkt nu så tänkte ta tag i det o göra nåt åt det ;)
kram, Linn<3

handboll

Publicerad 2012-08-08 14:51:19 i Allmänt,

kollar Os- handboll, island och ungern som spelar och just nu leder island med 1 poäng.
 
hejdå vi hörs!

:(

Publicerad 2012-08-08 14:24:23 i Allmänt,

guuud vad det regnar! svensk sommar e ju typ det värsta som finns! haha inte riktigt men blir så sur när vädret är dåligt heela tiden ..
 
skulle ev. gått o ridit en stoor häst idag men har ju inte riktigt nån större lust i detta vädret ;P
just nu sitter jag och kollar på OS-hoppningen, det går inte så bra för sverige så det är väl inget kul egentligen:( men dom andra ekipagen är ju duktiga så endå kul att kolla o få insperation!
synd att Casall fick ett balltramp o inte kunde vara med, tror det kunde gått bra för dom annars i denna individuella tävlingen!
 
nu ska jag kolla lite saker här på datorn och sedan gå och äta! blir förmodligen rätt bra uppdatering idag då jag troligtvis kommer sitta inne hela dagen.
 
Kram, Linn<3
 

inte trött ??

Publicerad 2012-08-08 00:57:44 i Allmänt,

hej skrev för en minut sedan eller nåt att jag var dötrött och det var jag  men nu kan jag inte somna?! har inte precis försökt men asså jag e inte trött längreee :(
jag som trodde jag skulle somna så fort jag blundade men nej tydligen inte.
ska skriva en lista på saker jag måste göra imon och kolla bloggar osv sedan försöka sova!
 
sitter iaf i sängen nu med Whistle-Flo rida på, på spotify,. tänker så det knakar om hur jag ska göra med en sak men har nte riktigt tänkt klart ännu :p
 
frågestund??
 
Kram, Linn<3

hemma igen!

Publicerad 2012-08-08 00:38:33 i Allmänt,

hej nu är jag hemma igen!
 
idag har jag baakat 2 tårtor, ridit gibson, träffat Emelie o passat Thila o Alice med Mamma.. full rulle från 7 imorse! vilket betyder att jag är dötrött nu .:P
Tim slutade vid 4 idag så när Erika kommit hem från jobbet (vid 5) åt vi mat + fikade , vi firade nämligen tim på födelsedagen, för han fyller ju år idag!! eller ja inte nu längre men för ca 1 halvtimmesedan så fyllde han 22 år :) stor pöjk <3
 
kom hem rätt sent förut så kolla bara lite på TV med Joel o så och sedan la jag mig här i sängen med datorn i knäet .
imorgon har jag lite punkter på ''att-göra-listan'' som måste bli gjorda, sedan ska jag laga mat till alla och kanse gå och rida, ska iaf ställa klockan på 9 så att jag kommer upp i någorlunda tid och hinner göra lite saker!
bloggar mer imorgon :)
kram, Linn<3
ps. vill ni ha bilder från dagarna på Tjörn? eller önskas bara bilder från ridpasset på Gibson?? säg hur ni vill ha det så fixaar jag ;) ds.

Gibson! (tidsinställt, är på tjörn)

Publicerad 2012-08-06 10:35:00 i Allmänt,

för er som inte har hört talas om honom förut så tänkte jag berätta de jag vet om honom nu.
 
Gibson är en 22 årig fux med mycket energi och stark arbetsvilja!
jag började rida honom ett tag efter att Tim och Erika blev tillsammans och efter det att Erika fick reda på att jag var en så kallad hästtjej.
Gibsons har i sina yngre dagar bott hos självaste kungafamiljen!
 
första gången jag red på gibson var vintern 2011. han var pigg och lite busig p.g.a all snö.
-- han ÄLSKAR att springa över snötäckta ängar :) --
han påminner i vissa stunder om Jalle ( en häst jag ridit under en rätt lång period ) men ändå är dom heelt olika !
alltså dom är jämngamla, fuxar ( gibson ljus o jalle dock mörkare fux) super snälla stora killar som endå har den där lilla glimten i ögat ;) jag gillar dom båda två väldigt mycket !
 
men nu tillbaka till Gibson: jag tror att han är ett vanligt halvblod men inte riktigt säker . han är väldigt rolig att rida men han har sina egna knappar.
när man rider honom är igångsättning + uppvärmning dom viktigaste sakerna. man får inget bra ridpass på honom utan en rejäl uppvärmning!
jag brukar rida igenom lätt C:1 programmet med honom i skritt först och sedan tar jag lite volter och serpentinbågar i skritt och trav. sedan några varv på volter i galopp och avslutar uppvärmingen (oftast) med 8 övningen i alla gångarter.
 
efter det så brukar han vara mjuk och uppvärmd.
i hoppning är han rätt taggad. inte alltid men om man t.ex hoppar på vintern då det är något kallare så bockar han hej vilt både innan o efter hinderna xD men på sommaren då det är lite varmare har han inte riktigt den energin , inte i paddocken iaf.
 
men hans hopptecknik är bra och han gillar verkligen att hoppa!
i dressyren är han rolig att rida när han är ordentligt uppvärmd, då gör han det mesta . såsom: galoppombyten, skänkelvikningar i alla gångarter, förvänd galopp och ja allt detdär!
( har inga bra bilder på honom nu men det kommer troligtvis efter tisdag! )
 
 
det blev en rätt lång text om lilla Gibson gubben xD
hoppas ni orkat läsa allt!
kram, Linn<3
 

halloj!

Publicerad 2012-08-05 15:03:08 i Allmänt,

hej!
har precis bakat en tårta! idag fyller annette ( moster) år så grattis till henne! :) men tårtan är faktiskt inte till henne :O xD
Min bror fyller ju år på tisdag så vi ska ha ett litet kalas här idag för han jobbar heela dagen på tisdag!
-- var på torp igår igen o fick köpt en liten present ! --
 
senare ikväll åker jag nog med tim och dom hem till deras hus på tjörn . mamma ska sitta barnvakt till deras barn på tisdag som jag redan sagt så då åker jag hem med henne på tisdag kväll!
imorgon ska jag o erika troligtvis hänga lite på Cortello ( 3 snart 4 årig häst) och så rider jag väl antagligen Gibson en sväng också :)
 
kommer inte ha datorn med mig för nätverket funkar inte där endå så ingen ide' .. men kommer uppdatera lite från mobilen och kanske fixa något tidsinställt sen innan jag åker!
 
men förvänta er inte nån super update iaf! ;)
 
kram, Linn<3
 

dagens planer!

Publicerad 2012-08-04 12:34:00 i Allmänt,

hej allihopa!
tror faktiskt att jag ska till torp idag igen :/ hittade ju inget igår så finns typ inget annat att göra åt saken hehe. kanske går lite inne i Uddevalla också för at se om det finns något där!
 
det är såå fint väder så egentligen vill jag bara ligga ute o sola :P! får se hur jag gör :)
 
något speciellt ni vill läsa om???
 
Linn, Kram<3

kollat film i min ensamhet

Publicerad 2012-08-04 00:04:08 i Allmänt,

hhaha rubriken är inte deppig alls... nejmen jag har precis kollat klart på en film som heter The Parent Trap (föräldrafällan) den var lik många andra filmer så man visste vad som skulle hända efter ca 5 min :P men endå !
i min ensamhet vet jag inte varför jag skrev riktigt för det är 1 person o 2 hundar runt mig men ja..
idag har jag avrit på torp, handlade INGENTING! katastroftyp ju! måste hitta en present till timm innan tisdag, lycka till typ. efter torp har jag inte gjort mer än kollat bloggar ätit o kollat filmen somsagt.
 
imorgon ska jag ringa lite ''viktiga'' samtal ( detdär lät onödigt vuxet..) och försöka fixa en header! på kvällen ska jag passa kalle. vet inte om jag ska va med nån kompis eller så på dagen får se vad jag hittar på men om solen tittar fram så blir det till att jobba på brännan :)!
 
nej nu måste jag messa Towe! xD
hörs!
 
 

torp

Publicerad 2012-08-03 14:20:37 i Allmänt,

hej!
vaknade vid 12 o åt frukost och så. nu kollar jag på  The Vampire Diaries och vid 4 så åker mamma, joel o jag in till torp. jag ska kolla på lite kläder men först och främst en present till min kära bror som fyller 22 år på tisdag :)
 
fick reda på att mamma ska till tjörn o vara där hela dagen på tisdag o sitta barnvakt så då åker jag med o rider Gibson! det var ett tagsen nu så det ska bli kul :)
 
vi hörs!
Kram, Linn<3

kollat film

Publicerad 2012-08-03 00:00:34 i Allmänt,

hej! precis kollat klart på filmen Blonde Ambition . ska snart gå o lägga mig tror jag, inget mer o säga. hörs imon!
kram, Linn<3

det där med rubriker ...

Publicerad 2012-08-02 17:36:29 i Allmänt,

hej!
sitter i soffan vid 'min' lilla dator, har varit ute o sprungit + duschat nu. det spöregnar ute o jäklar vad tur jag hade som hann springa före regnet :)
just nu gör jag inte mkt, messar med Eric som tydligen står i kö till balder på Liseberg om ni ville veta haha ;) ska laga nån mat nu o om en timma eller nåt så kommer kalle. hörs later on!
 
Kram, Linn<3

barnvakt

Publicerad 2012-08-02 16:44:46 i Allmänt,

ska sitta barnvakt ikväll, 7 till 10. efter det blir det kolla film o sen sova, ska ut o springa nu, hörs!

lite frågor o lite svar ..

Publicerad 2012-08-02 16:28:31 i Allmänt,

1. Är du singel?- ja
2. Är du dum? - avgör själv ..
3. Lakrits eller choklad? -olika dagar, ibland är jag as sugen på saltlaktris o vissa dagar kan jag inte leva utan en chokladbit..:P 
4. är du gay? - självklart
... 5. Fullständigt namn?-Linn Lena Josefine Fernblad 
6. Födelsedag- 11 april
7. Är du helsvensk? japp
8. Är du beroende av något?- borsta tänderna
9. Vem ringde dig senast? - Joel
10. Vem smsade dig senast? - Towe
11. Vem kramade du senast? - Saga
12. Vem pussade du senast? - jadu
13. Vem var du tillsammans med senast?- Joel
14. gillar du ormar?- älskar boaormar, hatar huggormar.  
15. Roligaste personen du vet?- haha vet inte
16. Vem träffade du senast & vart någonstans? massa männiksor, hos mig
17. Ögonfärg? - brun
18. Vem såg du senast? - joel
19. Har du någonsin förlorat en vän?- jaa, elr asså tappat kontakten ..
20. Din musik smak?- byter väldigt ofta just nu lyssnar jag på typ allt :P 
21. Vad har du på dig just nu?- vita jeans o t-shirt
22. Vad åt du senast?- kladdkakemuffins
23. Vad drack du senast? - hallonsaft
24. En vacker person?- Kenza
25. En snäll person?- mina vänner
26. En gullig person?- en dotter till en ridlärare på valsäng!
27. En jobbig person?- skippar frågan 
28. En konstig person?- william spetz haha (konstigt rolig alltså) 
29. En med magrutor?- finns en del men Joel t.ex ..
30. När skrattade du senast och varför?- har skrattat regelbundet nu dessa dagar towe vart här, för vi har dampat ! :) 
31. När grät du senast och varför?- längesen , kommer inte ihåg 
32. gillar du sockerkaka?- nej
33. En du saknar?- min Valle bebis :( ( kan fortsätta i timmar o svara på denna frågan..så många jag vill va med men inte riktigt funkar..) o min Mli såklart<3
34. Ditt humör just nu?- alla sorter blandade typ.. confused 
35. Hur många vänner har du på facebook?- orkar inte kolla
36. Hur många av dem är tjejer & hur många killar?- vet inte
37. Har du skilda föräldrar?- a
38. Hur många syskon har du?- 2 bröder <3 
39. Din favorit färg?- gillar typ alla färger 
40. Nån du vill träffa?-  Emelie & Eric   
41. Äckligaste du vet?- gråsuggor, tvestjärtar 
42. Godaste godiset?- gillar inte lösgodis, men en chokladbit är aldrig fel :)
43. Godaste läsken? - sprite, cola 
44. Har du någonsin brutit mot lagen?- det har jag säkert .. 
kram, Linn<3
 

godmorgon!

Publicerad 2012-08-02 13:34:13 i Allmänt,

hej, sitter i soffan med goa Auris i knäet<3
idag ska towe o dom åka hem :'( o ikväll iaf så ska jag sitta barnvakt! money :)
inatt sov saga, ida, towe o jag i tält. det va riktigt mysigt!
har inga speciella planer inför dagen men ska iaf ut o springa ett par kilometer sen ! kanske sola om vädret blir fint. japp nu vet ni lite ;)
kram, Linn<3
 

tja

Publicerad 2012-08-01 19:37:40 i Allmänt,

hej! nu sitter jag i soffan o gör inget särskilt :P var nere o badade förut o efter det har jag bara duschat o ätit mat.
har inget intressant att skriva om så hejdå! haha ;)
Kram, Linn<3

varit social förstår nii ;) ( sen update bättre än ingen update, right? )

Publicerad 2012-08-01 00:33:28 i Allmänt,

hej på er, har vart riktigt bad update idag för jag har varit social haha, det kändes som en bra ursäkt jao. nämen asså jag o towe vakna 2 ! o sen har vi bakat chokladmuffins <3
dom andra åkte till havets hus i lysekil men vi fick inte plats i bilen o sen orka vi inte åka med heller så ja.. men sen var jag ute o sprang en sväng med hundarna också, towe orka inte hänga med så sprang själv. tog bara en runda på typ 2 km men endå :P
sedan spelade towe, ida, saga o jag spel o nu har vi 4:a precis kollat klart en film :) ska gå ner o lägga os nu o kasnke snacka en stund sen blir det nana för natten.. imorgon ska vi troligtvis till stranden om det blir fint väder!
 
hörs imon! kram, Linn<3
 

Om

Min profilbild

Linn Fernblad <3

jag är en 14 årig tjej som bor på Orust. gillar när ''att-göra-listan'' är full varje dag och älskar att vara ute o hänga med vänner! älskar alla slags djur och gillar att skriva, därför finns bloggen! hoppas ni har kommit hit för att stanna <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela