linnfernblad.blogg.se

<3 <3 <3

idag

Publicerad 2012-10-31 15:16:07 i

idag är det halloween om jag inte minns fel(?) eller alltså den riktiga, man firar väl lite mer nu till helgen och så men happy halloween ändåå.
idag har jag sovit länge, somnade vid 2 inatt så sov jag till 12 eller något idag.
lite senare åker jag till tjörn och rider Cortello och så ska jag fika o bara ha det bra med tim, erika, thila o lilla alice efter det, mys!
nu ska jag se om jag kan försöka få ihop någon god mat till Joel och mig så hejdå!

dagens händelser

Publicerad 2012-10-30 23:55:32 i

tjao, sitter och kollar på house och ska snart gå och lägga mig, tränade handboll förut ju, det gick rätt bra. hängde med på allt och laget var schysst liksom, det ligger sjuukt mycket teknik bakom spelet/sporten, jag har inte sätt det när jag kollat matcher och så men nästan hela träningen idag tränade jag på att skjuta i mål bara, att få in den rätta taktiken osv och sedan även träna på att göra det med sats och tänka på att sikta, trestegen och styrka/kraft i själva skottet. jag tycker det var kul och jag kommer gå på ett par träningar och sedan avgöra om jag vill försöka satsa på det liksom, ja vi får se! :)
god
natt!

käka pizza!

Publicerad 2012-10-30 16:58:42 i

hej alla, sitter på brogrillen nu och ska käka lite pizza :) laddar upp inför handbollen med lite nyttig mat "host". har inte mycket mer att säga, har inte hänt så mkt idag men uppdaterar er om hur det gick på handbollen och så sedan, hejdå!

2 lyckade ridpass!

Publicerad 2012-10-30 09:47:38 i

hej, igår red jag "dubbellektion" ,alltså 2 lektioner efter varandra, jag fick rida Mirage på båda lektionerna och det gick verkligen bra!
han var ganska mjuk redan från början och var väldigt framåtbjudande, jag behövde inte driva så jätte mkt och då kunde jag liksom lägga fokus på atakt,balans,form osv. båda lektionerna gick bra och jag är faktiskt nöjd med mig själv för en gång skull, det var ett tagsedan xD nejmen jag tycker att jag hade en bra ,mjuk hand och kontakt och jag red lugnt och med tydliga hjälper. jag fick mycket beröm under båda lektionerna så ja, nöjd helt enkelt! Mirage har aldrig gått så fint, inte med mig iallafall :) nu ska jag äta frukost och så, hörs senare! :)

hej!

Publicerad 2012-10-29 10:55:55 i

idag passar jag hundarna, måste alltså vara hemma :p men kan inte säga att det gör så jätte mkt för jag har ingen lust att ta mig någonstans i dethär vädret ändå. så ja det får bli en inne dag :) vid 5 ska jag rida lektion och kanske vid 6 också men det är inte bestämt. så jag får va hemma o ladda batterierna så jag orkar rida ev. dubbellektion sedan!

igår bakade mamma och jag bullar, dom blev jätte fina o super goda!
imorgon ska jag prova Handboll, äntligen! det ska bli jätte kul och jag slänger upp ett inlägg om hur det gick och så när jag kommer hem.




igår och idag

Publicerad 2012-10-28 12:57:58 i

hej! igår gjorde jag inte mkt, hade lite planer på att åka in till göteborg men så blev det inte, istället åkte jag med mamma, joel o ella in till uddevalla o kollade på den nya filmen Tedd på bio, den var helt okej, rätt rolig ibland o lite gullig men det finns bättre filmer! sedan sov Ella över och nu har hon precis åkt hem.
egentligen skulle jag åkt till Towe (gbg) nu ibörjan av lovet men det blir inte så :( jag åker till henne någon vanlig helg istället! menmen, idag vet jag inte vad som händer..försöker få tag på Linn o se om jag kanske kan åka till henne eller nåt sedan, vi får se!

skyynda!

Publicerad 2012-10-24 15:37:42 i

hej, är påväg hem från skolan nu och måste skynda mig jätte mycket för vid 5 åker jag till tjörn och rider Cortello. innan det måste jag göra mina läxor ,äta och gå långpromenad med vovven. det blir lite bråttom så räkna inte med några roliga inlägg, kanske slänger upp dagens ridoutfit sedan om jag hinner!
pusshej :)

konsert

Publicerad 2012-10-23 14:40:18 i

hej! varit i skolan idag som vanligt. lite senare ska jag spela konsert i svanesund/ängås och innan det ska jag bara äta, ut med hunden o lite så. imorgon har jag matteprov så måste hinna plugga lite sen också, ha det bra så hörs vi!

hej igen!

Publicerad 2012-10-21 13:56:38 i

hej, är nog inte många som läser dethär nu antagligen, eftersom jag haft en ganska lång paus..meeen! nu tänkte jag ge bloggandet en sista chans! haha eller vad man ska säga ;)
skulle ni tycka det var en bra ide'?
jag kommer mobilblogga mest så förvänta er inte så många jääätte långa texter,men bilder ska jag ändå försöka få upp några!
vi får se hur det går men ja nu kör vi!;)
pusshej <3

Om

Min profilbild

Linn Fernblad <3

jag är en 14 årig tjej som bor på Orust. gillar när ''att-göra-listan'' är full varje dag och älskar att vara ute o hänga med vänner! älskar alla slags djur och gillar att skriva, därför finns bloggen! hoppas ni har kommit hit för att stanna <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela