linnfernblad.blogg.se

<3 <3 <3

sista för idag

Publicerad 2012-07-30 23:29:06 i Allmänt,

hej dethär blir nog sista inlägget idag tror jaag. Towe är här o vi chillar på livet typ ;)
 
hoppas på fint väder imorgon så man kan göra något roligt!
aja vi hörs imorgon!
ds. frågar igen: finns det något intresse för en frågestund? ds.
kram, Linn<3

blää blöö blaaa

Publicerad 2012-07-30 17:28:26 i Allmänt,

har tråkigt!! hatar att ha tråkigt!! = inget kul alls!!
 
kommer inte på något o göra heller :P, mamma sa jag skulle baka eller nåt men har ingen lust just nu :/// städade rummet igår o cafe't stänger om 30 min så ingen ide' att gå dit..
tänkte göra ett långt inlägg här på bloggen men vet inte om vad jag ska skriva, någon som har något förslag eller önskemål?
kram, Linn<3

pancakes!

Publicerad 2012-07-30 14:38:54 i Allmänt,

gör pannkakor! haha ska bli super gott :)
efter vi ätit det ska jag troligtvis ner till slussen :) ha det bra!<3

INTRESSERADE?

Publicerad 2012-07-30 13:14:55 i Allmänt,

jag undrar bara lite om det finns något intresse för en frågestund här på bloggen? den är ju ganska ny och så så jag tänkte att det kunde vara bra så ni får fråga mig vad ni vill o få svar på det ni undrar över.. vad säger ni? ;)
kram, Linn<3

some pics :)

Publicerad 2012-07-30 13:07:44 i Allmänt,

här får ni några bilder som jag o en kompis tog för ett par veckorsedan :
Auris, min 1 åriga dalmatiner hane :)
jag o arusi på bilden under, ignorera min fula min :/  )jag ;P
jag igeen ;)
 
gillar ni inlägg med bilder??

dagens planer!

Publicerad 2012-07-30 12:46:51 i Allmänt,

hej allihopa!
idag hoppades ju jag på att det skulle bli fiint väder så att jag skulle kunna ligga ute o sola hela förmiddagen men nepp så blev det inte, det börjar bli lite finare nu så kasnke går ut o gör ett försök snart iallafall :P aja ska vänta tills Joel vaknar o fråga om han vill gå med ner till slussen eller nåt :) annars har jag inget planerat idag så förbered er p bra uodate ;)
ps. ang. header o design: ska försöka fixa det så fort jag kan! så håll ut ds.
kram, Linn<3

rubrik..

Publicerad 2012-07-30 08:29:00 i Allmänt,

hej! detta inlägget är tidsinställt och jag vet inte vad jag gör just nu p.g.a det haha men antar att jag fortfarande ligger och sover då jag gick o la mig alderles för sent igår..:/
idag är det iaf måndag, sista dagen cafe't är öppet där jag sommarjobbat, men jag jobbar ju ändå inte idag utan min sista dag var ju som jag redan sagt igår. kanske går ner o tar en fika eller något senare om det är fint väder!
 
jag vet inte riktigt när Towe och dom kommer hit men kommer dom huffsat tidigt kanske Towe o jag går ner till stranden eller nåt också! aja vi får se, mer update kommer under dagen ;)
kram, Linn<3

hejsan!

Publicerad 2012-07-29 21:53:00 i Allmänt,

ååh jag är så dålig på rubriker haha, ska försöka bli bättre på det ;)
 
nu har jag städat klart mitt rum och klockan är snart 10, resten av kvällen ska jag nog kolla på TV bara tror jag.
har inget särskilt roligt att skriva om men imorgon kommer ju som jag redan sagt Towe o hennes pappa + hans tjej + hennes 2 barn hit o stannar till onsdag! ska bli kul att vara med Towe :) hoppas på att det blir fint väder så att vi kan sola o bada m.m!
ska försöka ladda upp lite bilder från min mobil så kanske jag kan göra nåt inlägg lite senare med bilder osv ( om jag orkar). så antingen hörs vi senare eller så blir det imorgon )
Kram, Linn<3

tävling hos fridaajjohansson.blogg.se

Publicerad 2012-07-29 19:08:47 i Allmänt,

jag är med och tävlar om en GPA-hjälm hos fridaajjohansson.blogg.se!!
 
jag vill ha en helt vanlig GPA som är svart. :)
jag hoppas verkligen att jag vinner denna tävlingen, jag har kollat på en GPA flera gånger och funderat på att köpa en men den har varit alderles för dyr och så har ingen passat riktigt bra osv..
 
gillar din blogg frida och hoppas verkligen jag har turen med mig i denna tävlingen :)

sista arbetsdagen!

Publicerad 2012-07-29 18:03:47 i Allmänt,

hej!
idag har jag jobbat mitt sista arbetspass för denna sommaren :) känns rätt skönt faktiskt men kommer sakna mina goa ''arbetskamrater'' :) har jobbat med en ca 20 årig(?) tjej vid namn Stella rätt så mkt o vi jobbar såå grumt bra tillsammans! verkligen teamwork på elitnivå haha xD kommer sakna henne enormt mkt<3
men jaja ..nu tänkte jag berätta lite om vad jag ska göra och har gjort idag.
jag vaknade 10 minuter i 10 imorse och jag skulle börja jobba 10, så jag gav hunden mat och sa till min bror att han skulle gå promenad med honom för jag hann verkligen inte! så cyklade jag till jobbet utan att äta eller nånting innan :P men som tur var så fick jag o Stella ide'n att göra pannkaksfrukost innan vi öppnade cafe't så haha ja det gjorde vi :) as gott var det o hade jag inte käkat det så hade jag aldrig klarat av den jobbdagen för guuud så mkt folk det var!
 
kom hem vid 5 eller något och sedan dess har jag inte gjort något särskilt.. ska städa mitt rum nu för imorgon kommer Towe hit o stannar till onsdag så det kan vara bra om det ser någorlunda bra ut iaf :) sedan ska jag o Joel kolla film ikväll/natt tror jag :) ganska slapp eftermiddag/kväll men det kan vara skönt det med ibland :)
 
det kommer nog upp lite fler inlägg under kvällen;)
Kram ,Linn<3

en kort presentation om mig!

Publicerad 2012-07-28 12:20:26 i Allmänt,

hej mitt namn är Linn Fernblad och jag är 14 år gammal. alltså börjar jag 8:an till hösten.. jag bor i ett rätt så stort röt hus ganska nära henån och även nära slussen där det finns hav och det är även där jag går i skolan. denna sommaren har jag sommarjobbat på cafe' strandbrynet nere i slussen.
jag har inte så mycket mer att säga som är intressant för er att läsa men ni kommer nog lära känna mig bättre när ni läst bloggen ett tag :)
jag ska försöka fixa en header så fort som möjligt och ska verkligen försöka hålla bloggen bra uppdaterad!
hoppas ni vill fortsätta läsa linnfernblad.blogg.se :) KRAM<3

Om

Min profilbild

Linn Fernblad <3

jag är en 14 årig tjej som bor på Orust. gillar när ''att-göra-listan'' är full varje dag och älskar att vara ute o hänga med vänner! älskar alla slags djur och gillar att skriva, därför finns bloggen! hoppas ni har kommit hit för att stanna <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela