linnfernblad.blogg.se

<3 <3 <3

jag är sämst på att blogga..

Publicerad 2012-11-15 17:01:31 i

ville bara säga att jag inte är den bästa bloggaren. har inte tiden, inte "orken" o framförallt INGA idé er om VAD jag ska blogga om.. det blir liksom inte roligt då, ;p ..

får väl se om jag kommer igång igen men det känns inte riktigt som att bloggandet är min grej. visserligen gillar jag att skriva men det är nåt med just bloggning ,haha..
aja vi hörs kanske!

ORK

Publicerad 2012-11-02 13:54:58 i

hej odag har jag varit på orust ridklubb med esmeralda och kollat på blåbärshoppning :) det var många gulliga ekipage! men shit så kallt, brr. aja nu är jag hemma, har förberett lite för maten oså och nu sitter jag o kollar på chuck, mitt favvoprogram typ :p iaf favvoserie :) men ja, ska försöka ta en springtur sen och så måste jag ränsa ur min garderob o lägga undan kläder jag inte använder osv. ska till Göteborg imorgon med Linn så då är det skönt om jag vet lite vad jag ska kolla på, vet iaf att jag behöver skaffa lite goa höst/vinterkläder och nån varm jacka! vi får se vad jag får med mig hem, det kommer iaf bli en rolig dag med Linn. vi kommer utan tvekan gå vilse innan vi varit där 1 timme.. men det blir somsagt kul!
hörs nog senare, annars imon!

slappar

Publicerad 2012-11-01 11:34:36 i

hej sitter o slappar framför TV:n, ska snart gå ut med Lowis och sedan måste jag duscha och fixa en hel del saker i mitt rum osv. ikväll ska jag nog vara barnvakt ett par timmar, tjäna lite pängar :)
jaja nu drar jag ut med hunden, vi hörs sen!

Om

Min profilbild

Linn Fernblad <3

jag är en 14 årig tjej som bor på Orust. gillar när ''att-göra-listan'' är full varje dag och älskar att vara ute o hänga med vänner! älskar alla slags djur och gillar att skriva, därför finns bloggen! hoppas ni har kommit hit för att stanna <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela